• Visrestaurant Si Versailles Knokke

  • restaurant
    Si Versailles

    Zeedijk Knokke-Zoute

  • Si Versailles

    Jaarlijks verlof van Maandag 19 november tem Donderdag 6 december

  • Culinair & Genieten

  • Visspecialiteiten & Schaaldieren & oesters

  • frans-belgische keuken

    Culinair & Genieten

FR enter restaurant

Restaurant Si Versailles

over ons

frans-belgische keuken

Noordzeevis, schaaldieren en seizoensuggesties

Sinds 1993 vond het restaurant Si Versailles deze nieuwe locatie op de zeedijk. Vanuit het restaurant heb je een mooi zeezicht wat uitstekend aansluit bij de diverse visgerechten.

Chef Laurent Willemarck is een geboren en getogen Knokkenaar en als jongen was vissen zijn hobby. Als kenner en liefhebber van de zee, kan hij zich aan het fornuis uitleven om zijn gerechten met uitstekende streekproducten te bereiden. Hij volgt de tendensen op de voet en presenteert een perfect gebalanceerde kaart tussen traditie en innovatie.

De klant houdt van traditie en daar probeert eigenares Trui Ponjaert aan te beantwoorden. De kabeljauw kan je in zijn pure eenvoud eten met mousselinesaus, maar ook met een moderner smakenpallet. Chef Laurent Willemarck is erg begaan met het reilen en zeilen in de gastronomie. Hij volgt de tendensen op de voet en presenteert een perfect gebalanceerde kaart tussen traditie en innovatie. Laurent bereidt zijn gerechten met uitstekende streekproducten, waardoor er steeds creatieve pareltjes van borden op de tafel verschijnen.

De menukaart varieert volgens de seizoenen, maar behoudt zijn 'vaste waarden' waarvoor de klanten graag terugkomen.

De wijnkaart biedt een mooie selectie van diverse regio's, vooral uit Franse oorsprong. Per glas wordt een keuze aangeboden, die past bij elk gerecht.

Si Versailles heeft een kosmopolistische allure door de variëteit aan gasten die hier graag aan tafel schuiven in een ongedwongen en stijlvolle sfeer. A place to feel good

  • Voorgerechten

    Romig soepje van langoustines
    € 17

    Diepe oesters Gillardeau (6 st)
    € 28

    Garnalenkroketten (huisgemaakt), gefruite peterselie
    € 20

    Carpaccio van langoustines, mierikswortelsaus en kaviaar van zalm
    € 30

    Gefruite tongreepjes met tartaarsaus
    € 19

    Gegrilde sardienen met zuiderse smaken, notensalade, parmesaanachaafsel
    € 21

    Tomaat met handgepelde Noordzeegarnalen en rucola mayonaise
    € 32

    Zacht gerookte Schotse zalm met peterselie en sjalot
    € 22

    Waaier van mosselen met verse kruiden, looksaus met kerrie uit Madras, gegrilde Panini
    € 25

  • Hoofdgerechten

    Visgerechten

    Kabeljauw met gekonfijte tomaat, citroen, olijfolie "fraicheur"
    € 35

    Noordzeetong Meunière met frietjes
    € 43

    Gegrilde tarbot met dijonaisesaus, aardappeltjes
    € 70

    Noordzeetong, handgepelde garnalen, tomaat en paddestoelen
    € 45

    Schaaldieren en mosselen

    Mozaïek van kreeft, tandoori kruiden, cavaillon, krokant slaatje
    € 46

    Reuzegamba's met citroenbotersaus, witte rijst
    € 38

    Kreeft plancha, olijfolie, rozemarijn, dragon, witte rijst
    € 52

    Kreeft met tomaat, basilicum en zomertruffel, witte rijst
    € 54

    Zeeuwse mosselen met witte wijn en roomsaus
    € 32

    Zeeuwse mosselen met kervel en bieslook
    € 33

    Vleesgerechten

    Gegrilde entrecôte (± 300 gr) met groene peper in romige saus
    € 40

    Steak tartaar (Vlaams rood)
    € 28

  • Desserts

    La Dame Blanche, vanille roomijs met warme chocoladesaus
    € 9

    Moëlleux chocolat, met amandelroomijs
    € 11

    Pêche Si Versailles met rood fruit en pistache roomijs
    € 12

    Carpaccio d'ananas, sorbet en krokant van amandelsorbet
    € 10

    Café glacé "tradition"
    € 10

    Tiramisu, koffielikeur
    € 10

    Crème brulée, gecarameliseerd met sucre de Cannes
    € 9

    Irish Coffee, whisky en crème
    € 12



Si Versailles Ι visrestaurant Zeedijk 795 Knokke-Zoute Ι T +32(0)50.60.28.50 Ι info@siversailles.be


restaurant knokke-zoute

evenementen

De badstad Knokke-Heist heeft heel wat te bieden aan activiteiten, zij het cultureel en sportief in- en outdoor. We verwijzen u graag door naar de website van de Dienst van Toerisme.


Ons restaurant werkt vooral samen met enkele wereldbekende Kunstgalerijen die hun kunstenaars en klanten uitnodigen voor een 'diner na vernissage'. Zo zijn we gespecialiseerd in het ontvangen van grotere groepen met een aangepast menu.

Enkele topevenementen in het zoute zijn:
De Nacht van het Zoute vrijdag 3/8/2018
De Zoute-Rally - Zoute Grand Prix vrijdag 4 tot 7/10/2018
Zoute Air Trophy 14 - 17 juni 2018
Zoute air Trophy

strand - zee - fietsen - Natuurreservaat het Zwin - Royal Zoute golf club - Royal Belgian Sailing Club - exclusieve winkelstraten en kunstgalerijen - minigolf - parking

 

Dank aan onze klanten uit het verleden, in het heden en de toekomstige.

 

Hartelijk welkom !

Sluitingsdagen wekelijks op dinsdag en woensdag, tijdens de schoolvakanties enkel op woensdag.

 


+32(0)50.60.28.50
info@siversailles.be
Zeedijk 795
8300 Knokke-Zoute,
België

 

website designer