Voorgerechten
Velouté van langoustines
€19
Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.
€38
Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie
€26
Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast
€26
Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€34
Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus
€24
Scampi ‘Andalouse’, lente-ui, tomaat, citroenkruid
€26
Hoofdgerechten
De seizoenen
Witte asperges met gepocheerd bio-ei, mousseline saus
€28
Witte asperges, balsamico vinaigrette, gekonfijte sjalot, ham San Daniele
€32
Gepocheerd bio ei op zijn Russisch*, brunoise van groentjes
€22
*Suppl. Royal Belgian caviar 10 g.
€28
Vis en Schaaldieren
Tournedos van gelakte zalm, mousseline van knolselder, blanke boter met citroen
€38
Kabeljauw gesmoord, mousselinesaus, jonge bladspinazie, krieltjes
€44
Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes
€58
Lauwwarme kreeft, slaatje, cocktailsaus en mayonaise
€70
Geroosterde reuzegamba‘s, tandoori-specerij, sinaasappelreductie, rijst
€49
Koningskrab met oosterse kruiden, basmatirijst
€75
Vlees
Chateaubriand met peperroomsaus, huisgemaakte frietjes
€48
Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€32
Desserts
Café glacé
€ 13
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 13
Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 13
Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 14
Crème brûlée
€ 11
Kolonel Coupe
€ 14
Irish Coffee, whisky en cream
€ 12