Voorgerechten

Velouté van langoustines
€ 19

Oesters ‘Gillardeau’ ijsgekoeld 6 st.
€ 32

Tomaat met handgepelde garnalen, weidegroene mayonaise
€ 33

Zachtgerookte zalm, snippers van ui en peterselie, geroosterd brood

€ 22

Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie
€ 25

Zomerse salade, meloen cavaillon, reductie duindoornbessen, zachte geitenkaas, walnoot
€ 20

Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€ 32

Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus

€ 20

Hoofdgerechten

Zeeuwse Mosselen

Waaier van mosselen met tuinkruiden, kerrie en looksaus

€ 30

Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes

€ 36

Zeeuwse mosselen ‘in ’t groen’, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes

€ 36

Vis en Schaaldieren

Kabeljauw royal ‘Andalouse’, tomaat, jonge bladspinazie, zachte rode paprika, lente-ui
€ 39

Noordzeetong Meunière met huisgemaakte frietjes
€ 48

Wilde zeebaars met gekonfijte tomaat, citroen, olijfolie ‘fraicheur’
€ 43

Linguini met truffel
€ 38

Kreeft in de oven gekonfijte look, blanke boter, tomaat, dragon, basmati rijst
€ 60

Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€ 30

Desserts

Café glacé
€ 11

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10

Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11

Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12

Crème brûlée
€ 10

Irish Coffee, whisky en cream
€ 12