Voorgerechten
Velouté van langoustines
€19
Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.
€33
Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast
€26
Asperges met gepocheerd ei en Hollandaisesaus
€27
Suppl. handgepelde garnalen *€10
Tartaar van tonijn, edamame, quinoa, Japanse vinaigrette saus
€28
Tomaat met handgepelde garnalen, weidegroene mayonaise
€33
Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€34
Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus
€22
Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie
€25
Scampi ‘Andalouse‘, lente-ui, tomaat, citroenkruid
€26
Hoofdgerechten
Vis en Schaaldieren
Kabeljauw gestoomd, artisjok, knolselderpuree, mousselinesaus
€40
Zeeduivel, courgettes, zachte pepers, lente-ui, risotto
€39
Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes
€51
Reuze gamba’s, tandoori -specerij, sinaasappelreductie, rijst
€46
Kreeft in de oven, kruidenboter, gekonfijte look, rijst
(500 à 600 gr.)
€65
Asperges met zacht gegaarde zalm, dille roomsaus
€38
Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€32
Desserts
Café glacé
€ 11
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10
Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11
Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12
Crème brûlée
€ 10
Irish Coffee, whisky en cream
€ 12