Voorgerechten
Velouté van langoustines
€19
Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.
€33
Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast
€26
Tartaar van tonijn, edamame, quinoa, Japanse vinaigrette saus
€28
Tomaat met handgepelde garnalen, cocktailsaus
€33
Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€34
Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus
€22
Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie
€25
Scampi ‘Andalouse‘, lente-ui, tomaat, citroenkruid
€26
Hoofdgerechten
Zeeuwse mosselen (vanaf 14 juli)
Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes
€36
Zeeuwse mosselen ’in ‘t groen‘, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes
€36
Vis en Schaaldieren
Kabeljauw gesmoord, mousselinesaus, jonge bladspinazie, krieltjes
€40
Wilde zeebaars met gekonfijte tomaat, citroen, olijfolie ‘fraicheur’
€48
Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes
€52
Reuze gamba’s, tandoori -specerij, sinaasappelreductie, rijst
€46
Kreeft in de oven, kruidenboter, gekonfijte look, rijst
(500 à 600 gr.)
€68
Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€32
Desserts
Café glacé
€ 11
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10
Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11
Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12
Crème brûlée
€ 10
Irish Coffee, whisky en cream
€ 12