Voorgerechten

Velouté van langoustines

€ 19

Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.

€ 32

Zeeuwse platte oesters ijsgekoeld, 6 st.

€ 31

Tomaat met handgepelde garnalen, weidegroene mayonaise

€ 33

Zachtgerookte zalm, snippers van ui en peterselie, geroosterd brood

€ 22

Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie

€ 25

Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€ 32

Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus
€ 21

Hoofdgerechten

Zeeuwse Mosselen

Waaier van mosselen met tuinkruiden, kerrie en looksaus

€ 30

Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes

€ 36

Zeeuwse mosselen ‘in ’t groen’, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes

€ 36

Vis en Schaaldieren

Kabeljauw royal ovengebakken, witloof, morieltjes, truffelroomreductie, knolselderpuree
€ 39

Noordzeetong Meunière met huisgemaakte frietjes
€ 49

Zeetong dugléré in witte wijnsaus, champignons, garnaal, tomaat
€ 53

Linguini met truffel
€ 39

Kreeft in de oven gekonfijte look, blanke boter, tomaat, dragon, basmati rijst
€ 62

Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€ 31

Desserts

Café glacé
€ 11

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10

Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11

Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12

Crème brûlée
€ 10

Irish Coffee, whisky en cream
€ 12