Voorgerechten

Velouté van langoustines

€19

Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.

€38

Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie

€26

Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast

€26

Tomaat met handgepelde garnalen, cocktailsaus

€36

Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)

€34

Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus

€24

Pannetje met mosselen, waterkers en room

€26

Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen

Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes

€39

Zeeuwse mosselen ’in ’t groen’, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes

€43

Vis en Schaaldieren

Tournedos van Noorse zalm gelakt, paksoi, zoetzure saus, risotto

€38

Kabeljauw gesmoord, mousselinesaus, jonge bladspinazie, krieltjes

€44

Wilde zeebaars ‘fraicheur’, citroenolie, compote van tomaat, olijven Taggiasca

€55

Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes

€58

Lauwwarme kreeft, slaatje, cocktailsaus en mayonaise (± 600 gr)

€75

Geroosterde reuzegamba‘s, tandoori-specerij, sinaasappelreductie, rijst

€49

Vlees

Chateaubriand met peperroomsaus, huisgemaakte frietjes

€48

Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes

€32

Desserts

Café glacé
€ 13

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 13

Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 13

Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 14

Crème brûlée
€ 11

Kolonel Coupe

€ 14

Irish Coffee, whisky en cream
€ 12