Voorgerechten

Velouté van langoustines

€ 19

Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.

 € 32

Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast

€ 24

Tomaat met handgepelde garnalen, weidegroene mayonaise

€ 33

Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)

€ 32

Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus

€ 21

Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie

€ 25

Reuze scampi ‘Andalouse‘, lente-ui, tomaat, citroenkruid

€ 25

Parmentier van Zeebrugse garnalen, knolselder, parmezaan

€ 26

Sint-jakobsvruchten uit Dieppe geglaceerd, blanke boter, knoflook, witloof

€ 30

Hoofdgerechten

Zeeuwse Mosselen

Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes

€ 36

Zeeuwse mosselen ‘in ’t groen’, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes

€ 36

Vis en Schaaldieren

Kabeljauw royal gestoomd, saffraanmousseline, zeebrugse garnalen, spitskool
€ 40

Noordzeetong Meunière met huisgemaakte frietjes
€ 49

Zeetong dugléré, roze garnaal, witte wijnsaus, marmelade van tomaat

€ 55

Kreeft in de oven gekonfijte look, blanke boter, tomaat, dragon, witte rijst

€ 62

Koningskrab met zachte oosterse specerijen, rijst

€ 68

Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes

€ 31

Linguini, beukenzwam met wintertruffel

€ 39

Desserts

Café glacé
€ 11

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10

Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11

Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12

Crème brûlée
€ 10

Irish Coffee, whisky en cream
€ 12