Voorgerechten

Velouté van langoustines

€19

Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.

€33

Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast

€26

Tartaar van tonijn, edamame, quinoa, Japanse vinaigrette saus

€28

Tomaat met handgepelde garnalen, cocktailsaus

€33

Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)

€34

Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus

€22

Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie

€25

Scampi ‘Andalouse‘, lente-ui, tomaat, citroenkruid

€26

Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen (vanaf 14 juli)

Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes

€36

Zeeuwse mosselen ’in ‘t groen‘, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes

€36

Vis en Schaaldieren

Kabeljauw gesmoord, mousselinesaus, jonge bladspinazie, krieltjes

€40

Wilde zeebaars met gekonfijte tomaat, citroen, olijfolie ‘fraicheur’

€48

Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes

€52

Reuze gamba’s, tandoori -specerij, sinaasappelreductie, rijst

€46

Kreeft in de oven, kruidenboter, gekonfijte look, rijst
(500 à 600 gr.)

€68

Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes

€32

Desserts

Café glacé
€ 11

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10

Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11

Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12

Crème brûlée
€ 10

Irish Coffee, whisky en cream
€ 12