Voorgerechten

Velouté van langoustines

€19

Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.

€38

Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast

€26

Tomaat met handgepelde garnalen, cocktailsaus

€34

Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)

€34

Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus

€24

Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie

€25

Scampi ‘Andalouse’, lente-ui, tomaat, citroenkruid

€26

Hoofdgerechten

Vis en Schaaldieren

Tournedos van gelakte zalm, mousseline van knolselder, blanke boter met citroen

€38

Kabeljauw gesmoord, mousselinesaus, jonge bladspinazie, krieltjes

€44

Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes

€58

Lauwwarme kreeft, slaatje, cocktailsaus en mayonaise

€70

Geroosterde reuzegamba‘s, tandoori-specerij, sinaasappelreductie, rijst

€48

Koningskrab met oosterse kruiden, basmatirijst

€75

Vlees

Chateaubriand met peperroomsaus, huisgemaakte frietjes

€48

Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes

€32

Desserts

Café glacé
€ 11

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10

Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11

Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12

Crème brûlée
€ 10

Irish Coffee, whisky en cream
€ 12