Voorgerechten
Velouté van langoustines
€ 19
Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.
€ 32
Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast
€ 24
Tomaat met handgepelde garnalen, weidegroene mayonaise
€ 33
Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€ 32
Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus
€ 21
Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie
€ 25
Reuze scampi ‘Andalouse‘, lente-ui, tomaat, citroenkruid
€ 25
Parmentier van Zeebrugse garnalen, knolselder, parmezaan
€ 26
Sint-jakobsvruchten uit Dieppe geglaceerd, blanke boter, knoflook, witloof
€ 30
Hoofdgerechten
Zeeuwse Mosselen
Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes
€ 36
Zeeuwse mosselen ‘in ’t groen’, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes
€ 36
Vis en Schaaldieren
Kabeljauw royal gestoomd, saffraanmousseline, zeebrugse garnalen, spitskool
€ 40
Noordzeetong Meunière met huisgemaakte frietjes
€ 49
Zeetong dugléré, roze garnaal, witte wijnsaus, marmelade van tomaat
€ 55
Kreeft in de oven gekonfijte look, blanke boter, tomaat, dragon, witte rijst
€ 62
Koningskrab met zachte oosterse specerijen, rijst
€ 68
Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€ 31
Linguini, beukenzwam met wintertruffel
€ 39
Desserts
Café glacé
€ 11
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 10
Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 11
Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 12
Crème brûlée
€ 10
Irish Coffee, whisky en cream
€ 12