Voorgerechten
Velouté van langoustines
€19
Oesters ‘Gillardeau‘ ijsgekoeld, 6 st.
€38
Huisbereide garnaalkroketten, gefruite peterselie
€26
Zachtgerookte Schotse zalm, peterselie, sjalot, toast
€26
Tomaat met handgepelde garnalen, cocktailsaus
€36
Carpaccio van langoustines, mierikswortelroom, zalmeitjes (Caspian)
€34
Gefrituurde tongscharreepjes, tartaarsaus
€24
Pannetje met mosselen, waterkers en room
€26
Hoofdgerechten
Zeeuwse mosselen
Zeeuwse mosselen, witte wijn roomsaus, huisgemaakte frietjes
€39
Zeeuwse mosselen ’in ’t groen’, kervel en bieslook, huisgemaakte frietjes
€43
Vis en Schaaldieren
Tournedos van Noorse zalm gelakt, paksoi, zoetzure saus, risotto
€38
Kabeljauw gesmoord, mousselinesaus, jonge bladspinazie, krieltjes
€44
Wilde zeebaars ‘fraicheur’, citroenolie, compote van tomaat, olijven Taggiasca
€55
Noordzeetong ‘Meunière‘ met huisgemaakte frietjes
€58
Lauwwarme kreeft, slaatje, cocktailsaus en mayonaise (± 600 gr)
€75
Geroosterde reuzegamba‘s, tandoori-specerij, sinaasappelreductie, rijst
€49
Vlees
Chateaubriand met peperroomsaus, huisgemaakte frietjes
€48
Rundstartaar met zijn garnituur en huisgemaakte frietjes
€32
Desserts
Café glacé
€ 13
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus
€ 13
Carpaccio van ananas met citroensorbet
€ 13
Moëlleux au chocolat met hazelnoot ijs
€ 14
Crème brûlée
€ 11
Kolonel Coupe
€ 14
Irish Coffee, whisky en cream
€ 12